LEONARDO DENIM LEGGERO blauw van Tramarossa - Slim Fit Jeans hrVyoOpl

LEONARDO DENIM LEGGERO blauw van Tramarossa - Slim Fit Jeans hrVyoOpl

Model:hrVyoOpl
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: 90,92€ 38,64€

Beschikbare opties:

* Size:

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

LEONARDO DENIM LEGGERO
Tramarossa 5 pocket jeans model Leonardo is gemaakt van 94% katoen, 5% polyester en 1% elasthan. Het is een slim fit met knoopsluiting. .

Sartoria Tramarossa wordt gemaakt in Italy. Spijkerbroeken op sartoriale wijze dus 100% handgemaakt! Hierbij maakt men gebruik van gerestaureerde machines afkomstig uit de jaren '50 & '60. Juist deze machines zorgen ervoor dat er een superieure kwaliteit ontstaat, vertaald in unieke zachtheid en sterkte met een strakke weving.

Elke jeans heeft zijn eigen details, denim, wash, rivets en knopen. Wat de collectie zo uniek maakt zijn de verschillende selvage denim stoffen, verschillende washings en voor iedere broek de eigen details. De verschillende bewerkingen van de non-washed tot de super vintage wash maakt dat elke jeans verschilt van de ander.

Er wordt onder andere gebruik gemaakt van Japanse selvage denim. Kenmerkend voor selvage denim is de afwerking met de rode draad ofwel tramarossa aan het eind van de stof. Naast dat het mooi oogt, is het ook nog eens een kenmerk van de hoogste kwaliteit denim.

Maatinformatie :Onze klanten raden aan je gewone maat te nemen.

LEONARDO DENIM LEGGERO blauw van Tramarossa - Slim Fit Jeans hrVyoOpl